Livrare gratuită la comenzi de peste 140 de lei

Fabrica Amalgam Brewery

Brasarea

În procesul de fabricare a berii se folosesc următoarele ingrediente de bază: apă, malț (de orz, grâu, ovăz sau secară), hamei și drojdie. În etapa de brasare, malțul proaspăt măcinat se amestecă împreună cu apa fierbinte pentru a extrage zaharurile fermentabile, obținându-se astfel mustul de bere.

Fierberea

Mustul de bere obținut este transferat în al doilea vas pentru fierbere. În timpul fierberii se adaugă hameiul, la diverse intervale de timp. Astfel, se va obține o bere mai amăruie sau mai aromată.

Fermentarea

La finalul fierberii, mustul de bere este răcit la aproximativ 20 de grade Celsius și transferat în vasul de fermentare. Drojdia adăugată va transforma o parte din zaharurile din mustul de bere în alcool. După fermentarea ce durează aproximativ 14 zile, berea se lasă la maturat pentru minimum 7 zile.

Ambalarea

După cele 21 de zile berea (de tip ale) este gata de ambalare în butoi sau sticlă.

Servirea

Berea artizanală se păstrează în frigider la o temperatură de maximum 12 grade Celsius. În funcție de tipul berii, se poate alege un anumit tip de pahar pentru servirea acesteia. Temperatura de servire recomandată este de 5-7 grade Celsius pentru berea de tip WIT sau de 8-10 grade Celsius pentru berea de tip IPA sau Porter.

Fabrica Amalgam Brewery

Rezervă o vizită

Acces restricționat

Trebuie să ai minim 18 pentru a bea o bere Amalgam

Sărbători fericite!

Comenzile plasate în perioada 01-08 mai 2024 vor fi prelucrate începând cu data de 09 mai 2024. Mulțumim de înțelegere!

Ai peste 18 ani?